73 Yaşındaki Adam Bahçesinde Yanarak Can Verdi

73 Yaşındaki Adam Bahçesinde Yanarak Can Verdi

Bahçede biriken kuru otları yakmaya çalışırken bir anda ateşin etrafını sarmasıyla alevlerin üzerine sıçraması sonucunda yanan 73 yaşındaki bir vatandaş yanarak can verdi.

Batman'ın Gercüş ilçesinde bahçede biriken kuru otları yakmaya çalışırken bir anda ateşin etrafını sarmasıyla alevlerin üzerine sıçraması sonucunda yanan 73 yaşındaki bir vatandaş yanarak can verdi.
Üzücü olay, Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Vergili (Becirman) köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kendine ait üzüm tarlasına giden 73 yaşında A.G. isimli vatandaş, üzüm bağında bulunan bazı kuru otları toplayıp ardından yaktı. Kuru otların ateşi bir anda etrafa sıçrayınca talihsiz vatandaş alevlerin içinde kaldı. Vücudunun bir kısmında yanıklar oluşan 73 yaşındaki A.G., olay yerinde hayatını kaybetti. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla cansız bedeni önce Gercüş Devlet Hastanesine kaldırılan A.G., otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

aw002204-03.jpgaw002204-02.jpg

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.