850 Kilo Eroin Yakaladılar! Vali Atay’dan O Personellere Tebrik Ziyaretti

850 Kilo Eroin Yakaladılar! Vali Atay’dan O Personellere Tebrik Ziyaretti

Geçtiğimiz günlerde Habur Sınır Kapısında bir seferde en çok eroin yakalayan personelleri Şırnak Valisi Cevdet Atay tebrik ziyaretinde bulundu. Personeller 1 ay içinde 850 kilo eroin ve 20 kilogram külçe altın yakalamıştı.

Mart ayı içerisinde büyük operasyonlara imza atan Habur Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne bağlı ekiplere Şırnak Valisi Cevdet Atay tebrik ziyaretinde bulundu. Vali Atay’a İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut ve İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman eşlik etti.

Habur Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne bağlı ekiplere tarafından gerçekleştirilen arama ve kontrollerde geçtiğimiz günlerde 850 kilogram eroin yakalanmıştı. Yakalanan eroin bir seferde gümrük kapılarında yakalanan en fazla eroin miktarı olması ile dikkat çekti. Ekipler ayrıca mart ayında yaptıkları kontrollerde 20 kilogram külçe altında yakalamıştı.

Şırnak Valisi Cevdet Atay ve beraberindekiler başarılı operasyonlara imza atan personeller ile bir araya gelerek başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

valii.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.