Açıköğretim öğrencilerine flaş açıklama!

Açıköğretim öğrencilerine flaş açıklama!

Açıköğretim öğrencileri için yeni dönem açıklamaları peş peşe geldi. Açıköğretimde yeni düzenlemeler yapılırken diplomalar için flaş bir açıklama yapıldı.

Eğitim hayatın için açıköğretimi tercih eden birçok öğrenci için flaş bir açıklama yapıldı. 2022-2023 öğretim yılı içerisinde mezun olan öğrencilerin diploma işlemlerinde yeni kararlar aralanırken bu sisteme göre mezun olunacağı belirtildi. Fırsattan yararlanmanın çok kolay olduğu belirtilirken yeni sistem hakkında açıklamalarda tek tek paylaşıldı. İşte Açıköğretimde alınan yeni kararlar…

AÇIKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE TARİHİ YENİLİK

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 2022 - 2023 eğitim öğretim yılında dijital diploma uygulamasına geçildiği duyuruldu. Dijital diploma almak isteyen öğrencilerin öğrenci numarası ve şifresi ile beraber ya da e-devlet sistemi üzerinden diploma belgesi alabileceği belirtildi.

Başlatılan yeni dijital diploma kapsamında öğrencilere kolaylık sağlanacağı belirtilirken AÖF mezunlarının basılı diplomalarını bulunduğu ildeki AÖF bürolarından teslim alınabileceği aktarıldı. Anadolu Üniversitesi açıköğretim öğrencileri için sağladığı kolaylık doğrultusunda zaman ve mekan fark etmeksizin dijital diplomalarına internetten kolay erişim sağlamaktadır. Dijital diplomanın yanı sıra fiziki diplomayı teslim almak isteyen öğrencilerin bürolara giderek işlemlerini yapabileceği belirtildi. Geçtiğimiz dönemlerde mezun olan öğrenciler Anadolu Üniversitesi ve AÖF büroları üzerinden diplomalarını teslim aldım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.