Ahmet Türk’ten DEM Parti Şırnak Seçim Bürosuna Ziyaret

Ahmet Türk’ten DEM Parti Şırnak Seçim Bürosuna Ziyaret

DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk, DEM Parti Şırnak Belediye Başkan adaylarına destek kapsamında Şırnak’a geldi.

DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Türk, seçim çalışmaları kapsamında Şırnak’a geldi. Başkan Adayı Türk, beraberinde DEM Parti Milletvekili Newroz Uysal Aslan ile birlikte ilk olarak Cizre’deki selde zarar gören aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türk ve beraberindekiler, ardından Şırnak merkez Aydınlıkevler Mahallesi’nde bulunan DEM Parti Seçim Bürosunu ziyaret etti. Ahmet Türk’ü DEM Parti Belediye Başkan adayları Turan Saltan ile Berivan Kutlu ve İl Başkanı Abdullah Güngen karşıladı.

31 mart günü yapılacak seçiminin sadece bir seçimden ibaret olmadığını ifade eden Ahmet Türk: "Bizler ne kadar birlikteliğimizi güçlendirirsek o kadar eşitliğe, özgürlüğe ve onurlu bir yaşama ulaşırız. Bu yüzden 31 Mart'taki seçim sadece bir belediye seçimi değildir. Bu seçim kimliğimize sahip çıkma seçimidir. Özgürlüğümüze sahip çıkma günüdür ”dedi.

Konuşmaların arından DEM Parti Mardin Belediye Başkan Adayı Ahmet Türk ve beraberindeki heyet prestij caddesi üzerinde bulunan esnaf ziyaret etti.

dsc00718.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.