AK Parti Milletvekili Tatar; “Hepimiz Şehr-i Nuh’un Evlatlarıyız, Hiç Birimizin Diğerinden Bir Farkı Yok“

AK Parti Milletvekili Tatar; “Hepimiz Şehr-i Nuh’un Evlatlarıyız, Hiç Birimizin Diğerinden Bir Farkı Yok“

31 Mart 2024 yerel seçimleri sona ererken, AK Parti Şırnak’ta il merkezi ile birlikte 9 Belediyeyi kazandı. Ak Parti Milletvekili Arslan Tatar, yerel seçim ile ilgili açıklama yaptı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri sona erdi. AK Parti’den resmi olmayan sonuçlara göre Şırnak Merkez’de Mehmet Yarka, Uludere İlçesinde Gürgün Ürek, Beytüşebap İlçesinde Kamil Dürmüş, Kumçatı Beldesi’nde Cemil Demir, Çalışkan Beldesi’nde Nadir Tosun, Başverimli Beldesi’nde Medeni Tatar, Hilal Beldesi’nde Cevher Benek, Uzungeçit Beldesi’nde Sıddık Yıldırım ve Fındık Beldesi’nde Abdulselam İmre belediye başkanı oldu.

Seçim sonuçları için Şırnaklılara teşekkür eden AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin öncelikle tüm ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şırnak’ta İl Merkezi ile birlikte kazanan 9 belediye başkan adayımızı tebrik eder, il, ilçe ve belde halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Seçilen Belediye Başkanlarımız yapabilecekleri en iyi hizmetle gece gündüz halkımızın emrinde olacaklarından en ufak bir şüphem yok. Şırnak Milletvekili olarak, il merkezi dahil 6 ilçe 19 belde ve köylerimize yönelik bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Genel Başkanımız-Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimize hizmet etmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya, toplumumuzun her kesiminin refahı ve mutluluğu için milletimizin emrinde olmaktan onur duyarak yolumuza devam edeceğiz. Hepimiz Şehr-i Nuh’un evlatlarıyız, hiç birimizin diğerinden bir farkı yok. "Sen ben yok, biz varız" anlayışıyla, Şırnak'ın kalkınması ve ilerlemesi için birlikte çaba göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Şırnaklı hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyor, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.