Ak Parti ve CHP'nin 3 Büyükşehirde Anket Sonuçları Açıklandı: İşte Son Durum

Ak Parti ve CHP'nin 3 Büyükşehirde Anket Sonuçları Açıklandı: İşte Son Durum

Yerel seçimlere kısa süre kala siyaset gündemi hareketliliğini sürdürürken MetroPOLL Araştırma Şirketi kurucusu Özer Sencar, anket sonuçlarını paylaştı.

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere kısa süre kala adaylar çalışmalarına hız kazandırırken MetroPOLL Araştırma Şirketi kurucusu Özer Sencar, son anket sonuçlarını paylaştı.

Sözcü TV'de katıldığı programda açıklamalarda bulunan Sencar, Ankara için 10 gün önce yaptıkları araştırmanın sonucunu paylaştı.

Sencar, Mansur Yavaş'ın AK Parti adayı Turgut Altınok'un 14 puan önde olduğunu söyledi ve "Eğer Mansur Yavaş'tan başka parti adayları ve AK Parti adayı 10 puan çekemezse Ankara'nın Mansur Yavaş'ta kalacağı konusunda çok eminim." değerlendirmesinde bulundu.

'CHP İZMİR'DE RAHAT BİR ŞEKİLDE KAZANIYOR'
İzmir'deki anket sonuçlarını paylaşan Sencar, İzmir'de CHP için bir problem görmediğini söyledi, "Yaptığımız anketlere göre İzmir'de de CHP'nin adayı Cemil Tugay rahat bir şekilde kazanıyor. CHP'nin İzmir'de ithal bir adaya oy vereceğini düşünmüyorum" diye konuştu.

'İMAMOĞLU KESİN KAZANIR DEMEM İÇİN...'
İstanbul'da CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun rakibi AK Parti'nin Murat Kurum'la olan yarışına ilişkin bilgi veren Sencar, İmamoğlu'nun Kurum'un önünde olduğunu ifade etti ve "İmamoğlu kesin kazanır demem için en az 5 puanlık bir farka ihtiyacı var" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.