Ara tatil uzatıldı mı?

Ara tatil uzatıldı mı?

10 Kasım tarihinde son ders zili çalması ile öğrenciler ara tatile ayrıldı. Bazı sosyal medya hesaplarında ise ara tatil uzatıldı paylaşımları yapılıyor. Ara tatil uzatıldı mı?

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili 10 Kasım günü son ders zili çalmasıyla okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 9 günlük ara tatile ayrıldı. Ara tatilin sona ermesi ile bazı sosyal medya hesapları ve bazı haber siteleri tarafından ara tatilin uzatıldığına dair paylaşımlar yapıldı. Ara tatil uzatıldı mı? Ara tatil uzatıldı mı son dakika, ara tatil uzatıldı mı meb

ARA TATİL UZATILDI MI?

Ara tatilin uzatıldığına dair resmi bir açıklama yok. Ara tatil 2 hafta sonu da dahil olmak üzere toplam 9 gün sürecek. Öğrenciler için ara tatili sonrası ders zili 20 Kasım 2023 Pazartesi günü çalacak.

KARNE NE ZAMAN ALINACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim ve öğretim yılı takvimine göre 19 Ocak 2024 Cuma günü karneler alınacak ve 22 Ocak Pazartesi sömestr tatili başlayacak. Milyonlarca öğrenci yarı tatilin bitmesiyle 5 Şubat 2024 Pazartesi tekrar ders başı yapacak.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.