Başkan Yarka, Merkezde Yapılan Çalışmaları Denetledi

Başkan Yarka, Merkezde Yapılan Çalışmaları Denetledi

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Vakıfkent Mahallesinde yapılan Belediye Parkında, Şehir Stadyumu yolunda Gündoğdu Mahallesi 1219.Sokak’ta yol genişletme ve sağlıklaştırma çalışmaları denetledi, ilgili kişilerden bilgi aldı.

Gündoğdu Mahallesi 1219.Sokak’ta yol genişletme ve sağlıklaştırma çalışmalarına start verildi.

Genişletme çalışmalarını yerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Yarka, mevcut bölgeye büyük bir rahatlama getirecek olan çalışmaya ilişkin bilgi aldı, projenin detayına dair teknik ekiplerle istişarelerde bulundu.

Ardından Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şehir Stadyumu yolunda devam eden yol genişletme ve sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde ziyaret ederek, yürütülen faaliyetler ve yapılan imalatlara ilişkin teknik ekiplerden bilgi aldı.

Vakıfkent mahallesine geçerek yapılan Belediye Parkında çalışmaları denetledi.

Çalışmaları yerinde ziyaret eden Belediye BaşkanıMehmet Yarka, mevcut bölgenin yeni bir hüviyet kazandıracak olan park projesine ilişkin bilgi aldı.

Rezuk yolunda genişletme ve sağlıklaştırma çalışmalarına yakında başlıyor.

Şehrin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Rezuk yolunu yaparak çözüme kavuşturulacak.

Yakında yapım çalışmaların start verilecek yolda teknik ekipler eşliğinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Yarka, genişletme, taş duvar ve sanat yapılarla daha konforlu ve güvenli hale getirilecek olan yola ilişkin detaylı bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.