Başkan Yarka'dan Şırnak İçin Bir Proje Daha

Başkan Yarka'dan Şırnak İçin Bir Proje Daha

Ak Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, il genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak adına projelerini birer birer açıklamaya devam ediyor.

Şırnak Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mehmet Yarka, seçim çalışmaları kapsamında halka hitap eden projeler üretmeye devam ediyor. Şırnak'ta 31 Mart seçimleri için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Başkan Adayı Mehmet Yarka, halkla iç içe bir anlayışla ziyaretlerini sürdürüyor. Gündüzleri esnaf ziyaret ve Seçim ofisinde vatandaşlar ile bir araya gelen başkan adayı Yarka, akşamları ise aileleri evlerinde ziyaret ediyor. Ziyaretlerinde önümüzdeki 5 yıl içerisinde yapılacak projeleri vatandaşlara aktarıyor.

Başkan Yarka'dan Yeşil Alan Müjdesi

Gerçek Belediyecilik sloganıyla harekete geçen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yarka, Şırnaklılara yeşil alan bakımından Şırnak’a büyük katkı sağlayacak bir müjde daha verdi.

Başkan Yarka, "Millet Bahçesi Ve Butik Parklar Projesi ile geliyoruz. Halkımızın çocukları ve aileleriyle zaman geçirebilecekleri, içerisindeki modern spor tesislerinde spor yapabilecekleri, Millet Bahçesi ve ailelerimizin oturup dinlenebilecekleri Butik Parklar inşa etmeyi planlıyoruz. Şırnak için hazırız ve kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum