Batman Belediyesi 122 Personel Alacak: İşte Başvuru Şartları ve Detayları

Batman Belediyesi 122 Personel Alacak: İşte Başvuru Şartları ve Detayları

Batman Belediyesi 122 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte belediyenin farklı kollarda yapacağı personel alımının şartları ve detayları.

Batman Belediyesi Personel A.Ş., 122 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, başvuru şartları nelerdir? Hangi belgeler gereklidir? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar:

Başvuru Şartları ve Gerekli Belgeler

Batman Belediyesi Personel A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma şartı ön planda. Ayrıca, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olma, kamu haklarından mahrum bulunmama ve askerlikle ilişiği bulunmama gibi temel şartlar aranıyor. Başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra, Türk Ceza Kanunu'nun 53. Maddesi'nde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen suçlardan dolayı 1 yıl ve daha fazla süre ile hapis cezası almamış olmaları gerekiyor. Affa uğramış olsalar bile Devletin Güvenliğine karşı suçlar, Anayasal Düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevini kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlardan mahkum olmamış olmaları gerekiyor.

Hangi Kadrolara Personel Alınacak?

Batman Belediyesi, 110 beden işçisi, 2 elektronik haberleşme teknoloji programcısı, 2 çocuk gelişim uzmanı, 3 sosyolog, 2 psikolog, 1 gıda mühendisi, 1 halkla ilişkiler ve tanıtım uzmanı, ve 1 otomotiv teknikeri alımı yapacak.

Başvurular Nereden ve Nasıl Yapılacak?

Başvurular, yalnızca 8 Temmuz 2024 tarihinde kabul edilecek. Adaylar, başvurularını kılavuzda belirtilen adrese gerçekleştirebilecekler. Detaylı bilgiye kılavuzdan ulaşılabilir.

Başvurular için gerekli belgeler ve başvuru adresi gibi detaylar Batman Belediyesi'nin resmi web sitesinde yer alacaktır. Başvuru yapacak adayların, başvuru tarihine dikkat etmeleri ve belirtilen şartlara uygun olmaları önemlidir.

Kaynak:Bülten

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum