Batman, Şanlıurfa ve bir çok ilde dolandırıcılık operasyonlarında 10 kişi yakalandı

Batman, Şanlıurfa ve bir çok ilde dolandırıcılık operasyonlarında 10 kişi yakalandı
Şanlıurfa merkezli Batman, Denizli, İstanbul ve bir çok ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda hakkında yakalama kararı bulunan 12 zanlıdan 10'u gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "bilişim sistemlerine girme, nitelikli dolandırıcılık, nitelikli hırsızlık" suçlarını işledikleri tespit edilen şahıslara yönelik Şanlıurfa merkezli İstanbul, Denizli ve Batman'da operasyon düzenledi.

aw397938-02.jpg

Operasyonda Şanlıurfa'da 8, Denizli ve Batman'da ise birer kişi olmak üzere toplam 10 zanlı gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

aw397938-04.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.