Bayern Münihli Sporcu Harry Kane'den Galatasaray Taraftarına Övgü

Şampiyonlar Liginde Bayer Münih'i sahasında ağırlayan Galatasaray Bayer Münih'le oynadığı maçtan mağlup çıktı. Maç sonrası ortamdan ve taraftardan etkilenen Bayer Münihli oyuncu Harry Kane, Galatasaray taraftarına yayınladığı bir videoda övgüler yağdırdı.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i evinde ağırlayan Galatasaray, sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ardından Bayern Münih'li oyuncu Harry Kane, Galatasaraylı taraftarlara övgüde bulundu.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Galatasaray, sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. RAMS Park'ta oynanan maçı Bayern Münih 3-1 kazandı. Galatasaray, zorlu karşılaşmada taraftarın tam desteğini alarak rakip takıma üstünlük kazanamaya çalıştı.

Maçın ardından Bayern Münih'in İngiliz yıldızı Harry Kane, heyecanlı karşılaşma için açıklamalarda bulundu.

'ÖNEMLİ BİR GALİBİYET'
Kane'in açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

Gerçekten önemli bir galibiyet. Galatasaray'ın stadı gerçekten zor bir yer. Taraftarların onları ittiği zorlu bir stadyum. Bu bizim için özellikle ilk yarıda işleri zorlaştırdı. İkinci yarıda biraz daha sakindik. Topa daha iyi hakim oldum ve şansımızı denedik. Üç maçtan sonra dokuz puan almak gerçekten önemli.

'İNANILMAZ ATMOSFER'

Bu stada ilk defa geliyorum ve işitme yeteneğimi neredeyse geri kazanmak üzereyim. İnanılmaz atmosfer için Galatasaray taraftarlarına ve tabii ki deplasman taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Futbolun özü budur, zorlu atmosferlerde, büyük bir sahada kazanmak. Bugün bunu atlatmayı başardık.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.