Belediye Başkanı Mehmet Yarka Çalışmaları Denetledi

Belediye Başkanı Mehmet Yarka Çalışmaları Denetledi

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka devam eden çalışmaları yerinde ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yarka, şehrin muhtelif noktalarında devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Belediye Başkanı Yarka bu kapsamda; Şırnak Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde devam eden çalışmaları ziyaret etti, devam eden imalatlara ilişkin bilgi aldı.

Ser Kenya yolunda yapılan taş duvar ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Gündoğdu ve Bahçelievler Mahallelerimizde yapılması planlanan Cami ve Taziye evleri için yerinde incelemelerde bulundu. Orman Caddesinde devam eden kaldırım yenileme ve genişletme çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Şırnak Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bahçelievler Mahallesinde devam eden Sokak Sağlıklaştırma çalışmalarını ziyaret eden Başkan Yarka, Cumhuriyet Caddesinde bulunan ve arkatları bulunmayan dükkanlar için yapılması planlanan sundurma çalışması öncesi teknik ekiplerden detaylı bilgi aldı. Hoca Ahmet Yesevi Caddesinde yapılan yol genişletme ve imalatları yerinde ziyaret etti, ekiplerden devam edecek çalışmalara dair bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.