BELEDİYE BAŞKANI YARKA MÜJDEYİ VERDİ

BELEDİYE BAŞKANI YARKA MÜJDEYİ VERDİ

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, 500 Yataklı Bölge Hastanesinin projesinin tamamlandığını söyleyerek 04.04.2022 tarihinde ihalesinin yapılacağını söyledi.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka; “O günün geldiğini sizlerle paylaşmanın en derin kıvancını yaşıyoruz” dedi.

500 Yataklı Bölge Hastanesinin projesinin tamamlandığı müjdesini veren Belediye Başkanı Yarka; Kıymetli hemşerilerim; Bölgemizin sağlık alt yapısı bakımından milat niteliğinde olan 500 Yataklı Bölge Hastanemizin projesinin tamamlanarak, 04.04.2022 tarihinde ihalesinin yapılacak olmasının mutluluğu içindeyiz. Değerli ailem, seçim sürecinde sizlerle birlikte yola çıktığımızda, Şırnak’ımızı her alanda ilklerin hayata geçtiği, daha yaşanabilir, umut dolu ve tarihinden aldığı güçle, vizyonu yüksek bir şehir yapacağımızı ifade etmiştik. Sizlerin güçlü desteği ve bize olan güveninizden aldığımız feyz ile şehrimizin birçok alanında yeniliklere ve ilklere imza attık. Yetmez diyerek daha güçlü ve kararlı adımlarla yürüyüşümüze devam ettik” ifadelerini kullandı.

Şırnak halkının yıllarca özlemini çektiği, Şırnak ve ilçeleri başta olmak üzere tüm bölge ve hatta yurt dışından insanların gelerek tedavi olma imkanına sahip olacağı dev bir sağlık kompleksini halkla buluşturulacağını söyleyen Başkan Yarka, sağlık alanında ihtiyaç duyulan tüm branşların tanı birimlerinin de yer alacağı 500 Yataklı Şırnak Bölge Hastanesi ile Şırnak’ın geleceğe daha güçlü hazırlanmış olacağı vurguladı.

500 Yataklı Bölge Hastanesinin projesiyle ilgili duygularını dile getiren Başkan Yarka; “Mutluyuz, gururluyuz 500 Yataklı Şırnak Bölge Hastanemiz, hemşerilerim başta olmak üzere tüm bölgemize hayırlı olsun” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.