Birçok Üniversite’den Öğrenci Katıldı! 42’si Başarılı Oldu. Şırnak Üniversitesi’nden Kaç Öğrenci Başarılı Oldu?

Birçok Üniversite’den Öğrenci Katıldı! 42’si Başarılı Oldu. Şırnak Üniversitesi’nden Kaç Öğrenci Başarılı Oldu?

Türkiye’den birçok üniversiteden yaklaşık 350 öğrenci “Low Code Eğitimine” katıldı. Başarılı olan 42 öğrenciden 4’ü Şırnak üniversitesi öğrencisi.

Şırnak Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Halk Bankası ortaklığı ile gerçekleştirilen “Low Code Eğitim Semineri ve sertifika töreni” 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Seminere, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ve Halk Bankası Yönetim Kurlu Başkanı Recep Süleyman Özdil ile Halk Bankası Genel Müdürlük personelleri ile üniversitenin akademik personel ve öğrencileri katıldı.

2.jpg

Seminerin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Abdürrahim Alkış, Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil ve Halk Bankası yönetim kademesini Şırnak Üniversitesinde görmekten kıvanç duyduklarının altını çizerek; “Bu gibi eğitim ve seminerlerin üniversitemize ve şehrimize katkı sağlayacağına inanıyorum” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra Halk Bankasının misyonu ve vizyonunu anlatan tanıtım filmi gösterildi. Tanıtım sonrası Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil bir konuşma yaptı. Gerçekleştirilen eğitimin öğrenciler için hayati bir öneme sahip olduğuna değinen Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil ilerleyen dönemlerde de üniversite ile buna benzer eğitim çalışmalarının olacağını belirtti.

4.jpg

42 Öğrenciden 4’ü Şırnak’tan

Halkbank Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Olcay Atlıoğlu’nun konuşmasının ardından ise Halk Bankası Bilgi Teknolojileri Planlama ve Yönetim Daire Başkanı Okan Karadağ ve İnsan Kaynakları- İşe Alım Müdürü Neşe Satıcı katılımcıların sorularını yanıtladı.

Soru cevap sonrası “Low Code Eğitimi” programını başarı ile tamamlayan öğrenciler; Ferit İnal, Cabir Hassan, Mihriban Uslu, Fawaz Kourdogli başarı belgelerini Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış ve Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil’in elinden aldı. 17 Temmuz-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 8 haftalık eğitime birçok üniversiteden öğrenci katılım gösterirken Low Code Eğitimine Şırnak Üniversitesinden toplamda 82 öğrenci katıldı ve eğitimi başarılı bir şekilde tamamlayan 42 öğrenciden dördü Şırnak Üniversitesinden çıktı.

“Low Code Eğitim Semineri ve sertifika töreni” hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

5.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.