Cizre’de Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı

Cizre’de Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı

Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi önderliğinde Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, “Cizre’de Eğitim İşbirliği Protokolü” kapsamında öğrencilerin yoğun çaba sarf ettiği TYT-AYT çalışmalarında son hazırlıkların yapıldığı virajda soru bankaları kitap seti desteğinde bulundu.

Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesi önderliğinde Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü (Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü) paydaşlığınca Cizre’de güvenli ortamda eğitimi sağlamak, mesleki eğitimi iyi kılmak amacı ile imzalanan “Eğitim İş Birliği Protokolü” kapsamında Cizre İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü kütüphanesinde çalışmalarına hız veren mezun ve mezun olmayan öğrencilerin yararlanabileceği TYT-AYT hazırlıklarını yaptıkları son virajda soru bankaları kitap seti desteğinde bulundu.

Son hazırlıklara farklı soru kitapçıkları ve örneklerle hazırlanmalarını söyleyen Kaymakam Mehmet Tunç, tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti.

 Her zaman gençlerin yanlarında olduğunu ifade eden Kaymakam Tunç, ''Geleceğimizin mimarı, bugünümüzün teminatı gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.