Cizre'nin Tanınan ve Sevilen İsmi Hayatını Kaybetti!

Cizre'nin Tanınan ve Sevilen İsmi Hayatını Kaybetti!

Cizre Spor'un eski Kulüp Menajeri Cengiz Şeremet, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yıllarca Cizre Spor olmak üzere birçok kulüpte görev yapan genç menajer Cengiz Şeremet, Cizre’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alt Yapısında yetiştiği Cizre Spor Kulübüne futbolculuğunun yanında yıllarca Kulüp Menajeri olarak hizmet eden genç Menajer Cengiz Şeremet, Alibey Mahallesindeki evinde aniden rahatsızlandı. Aile bireyleri tarafından 112 acil çağrı merkezine haber vermesi ile birlikte olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri,genç menajerin kalp krizi geçirdiğini tespit edip, kalp masajı uygulamaya başladı.

sere.jpg

Ambulansla Cizre Dr.Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine kaldırılan 1 çocuk babası genç menajer doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cizre’de sempatik tavırları ile 7’den 70’e herkesin sevdiği bir sima olan Cengiz Şeremet’in Ölümü başta Cizre Halkı olmak üzere tüm sporseverlere büyük bir üzüntü yaşattı.

Cengiz Şeremet en son 5 Nisan 2024 tarihinde Cizre Dicle Spor’un Şırnak Petrol Spor ile oynadığı Şırnak U18 Gelişim ligi Futbol maçını küçük oğlu ile türbinlerde izlemiş ve oğlu ile objektiflere poz vermişti.

seremet.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.