Cübbeli Ahmet'ten Tartışma Yaratacak Seçim Çıkışı! O Partilere Oy Vermek Caiz Değil

Cübbeli Ahmet'ten Tartışma Yaratacak Seçim Çıkışı! O Partilere Oy Vermek Caiz Değil

Türkiye 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere odaklanırken, Cübbeli Ahmet'ten tartışma yaratacak bir açıklama geldi. Cübbeli Ahmet o partilere oy vermenin caiz olmadığını söyledi.

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen ve sürekli çıkışları ile gündeme gelen Ahmet Mahmut Ünlü, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi yine tartışma yaratacak bir paylaşımda bulunarak, Cumhur İttifakı dışındaki partilere oy vermenin caiz olmadığını iddia etti.

"ÜLKEYİ BUNLARA MI TESLİM EDELİM"

Cübbeli Ahmet Hoca, paylaştığı videoda; "Bunlara mı teslim edelim yani. Onun için mecburen fıkıha göre konuşuyorum. Ehveni şerin tercih olunması vaciptir. Vaciptir ne demek başka çıkarın yok, mecbursun. Bunu yapmadığı anda günahkar olur” dedi.

"GÜNAHKAR OLUR AZABA GİDERLER"

Cübbeli Ahmet Hoca; “Şu anda Cumhur İttifakı'nın dışındaki Yeniden Refah, Saadet vb. adaylarına özellikle İstanbul, Ankara gibi kazanamayacakları kesin ama Cumhur İttifakı'na kaybettirip CHP'yi, DEM'i teröristleri kazandıracağı kuvvetle muhtemel olan yerlerde bunlara oy vermek caiz değildir. Bunlar mesuldür. Günahkar olur ve azaba gider. Sana ne bu işlerden diyemezsin. Ben adama vacibini, günahını anlatmak zorundayım."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.