Cudi Dağında Yangın!

Cudi Dağında Yangın!

Şırnak'ın Cudi dağında nedeni bilinmeyen bir sebeple sabah saatlerinde yangın çıktı. Vatandaşların yetkililere haber vermesinin ardından ekipler yangına müdahale ediyor.

Şırnak'ın Cudi Dağı Atatürk burnu bölgesinde çıkan yangına Şırnak Orman İşletme Müdürlüğü ve Şırnak Belediyesi Ekipleri tarafından müdahale ediliyor.
Sabah Saatlerinde Merkez Cudi Dağı Atatürk Burnu bölgesinde çıkan yangını gören vatandaşlar 112 Acil telefonlarına ihbarda bulundu. Bunu üzerine Şırnak Orman İşletme Müdürülüğü ve Şırnak İtfaiyesine bağlı çok sayıda ekip olay yerine intikal etti. Ekiplerin müdahalesi ile yangının büyük bir bölümü kontrol altına alındı. Yangını söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
YPS Şırnak Milletvekili M.Zeki İrmez’de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Cudi Dağı’nda çıkan yangına ekiplerin müdahale etmesini istedi.

Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, Sosyal Medya Hesabı Üzerinden Yangın İle İlgili Yaptığı Paylaşımı;

"Cudi Dağı bölgesinde bulunan Serê Dehlê adlı alanda çıkan yangın Şırnak Merkez'den dahi görülebiliyor. Askeri üslerin olduğu bu bölgede çıkan/çıkarılan yangınlar tesadüf değil. Müdahale edildiği belirtilse de yangına kimlerin neden olduğunu biliyoruz!" dedi.

Yangın Bölgesinden Bir Kaç Kare;

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.