Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Muhtarlıklar Kapanacak Mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Muhtarlıklar Kapanacak Mı?
Son dönemlerde muhtarlıkların kapanacağı ile ilgili iddialar gündeme gelirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da düzenlenen toplu açılış töreninde iddialara yanıt verdi.

Malatya’daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlıkların kapatılacağı yönündeki söylentiler için, “Böyle bir şey asla söz konusu değildir” diyerek kesin bir dille açıklık getirdi.

“Gündemimizde sadece hizmet var”

Malatya’da 300 bininci afet konutu kura çekimi, anahtar teslimi ve tamamlanan yatırımların açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin dört bir yanında yatırımların devam ettiğini belirterek, “Bizim gündemimizde sadece ülkeye hizmet var. Vatandaşlarımızı güvenli yuvalarına kavuşturmak, şehirlerimizi hak ettiği yatırımlara kavuşturmak var. Milletimizi terör belasından tamamen kurtarmak var” dedi.

“Mesnetsiz iddialarla fitne çıkarmaya çalışıyorlar”

Son günlerde muhtarlıkların kapatılacağına yönelik ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Menzile yaklaştıkça saldırıların dozu artıyor. Bir taraftan mesnetsiz haberlerle şehit ve gazi yakınlarımızı tedirgin etmeye çalışıyorlar. Diğer taraftan muhtarlıkların kapatılacağı yönünde yalanlar ortaya atıyorlar. Muhtarlıkların kapanması diye bir şey asla söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.