Cumhuriyet Halk Partisi Şırnak'ta Seçim Çalışmalarına Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Şırnak'ta Seçim Çalışmalarına Başladı

CHP Şırnak İl Örgütü, CHP İstanbul milletvekili İlhan Cihaner, Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı ve 28. dönem milletvekili Türkan Elçi Eşliğinde Şırnak ve ilçelerinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çalışmalara başladılar.

2.tur Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Şırnak'a gelen 24-26.dönem İstanbul milletvekili İlhan Cihaner ve 25-26.dönem Hatay milletvekili Hilmi Yarayıcı CHP Şırnak İl örgütünü ziyaret ettiler. Partililer Burada 2.tur seçim çalışmalarını değerlendirdiler. Açıklamalarda bulunan İl Başkanı Sait Namdar, "28 Mayıs’ta hep birlikte başaracağız!" ifadelerine yer verdi.

Resim

Resim

Resim

Chp TBMM çevre komisyonu sözcüsü ve İzmir Mv. Murat Bakan Chp Şırnak il başkanı Sait Namdar’ı ve parti örgütünü ziyaret etti. 2.tur seçimleri ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Resim

Resim

Türkan Elçi'de, İstanbul’dan sonra İlhan Cihaner ve Hilmi Yarayıcı ile eşinin doğup büyüdüğü Cizre’de çalışmalara başladı.

Resim

İl Başkanı Sait Namdar, İlhan Cihaner ve Hilmi Yarayıcı ile birlikte millet çeşmesi meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip birlikte şarkılar söylediler.

Resim

Resim

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.