Dehşet Olay: Apartmanda Yangın Çıktı: 5 Kişi Hayatını Kaybetti 12 Kişi Yaralandı

Dehşet Olay: Apartmanda Yangın Çıktı: 5 Kişi Hayatını Kaybetti 12 Kişi Yaralandı

İstanbul Şişli'de bulunan 16 katlı bir bir binanın zemin katında yer alan gece kulübünde yangın çıktı. Yangında 5 kişi öldü 12 kişi yaralandı.

İstanbul'da 16 katlı bir binanın en alt katında bulunan gece kulübünde patlamanın ardından yangın çıktı. Olayda 5 kişi hayatını kaybederken 12 kişi de yaralandı. Mahsur kalanları kurtarma çalışmaları devam ederken yangına müdahale sürüyor.

TADİLAT SIRASINDA PATLAMANIN ARDINDAN YANGIN ÇIKTI
Olay Şişli Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu. Patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı.

5 KİŞİ ÖLDÜ 12 KİŞİ AĞIR YARALANDI
Yangının büyümesiyle kulüpte ve bina dumanla doldu. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri içerideki yaralıları dışarı çıkardı. Olayda 5 kişi can verirken 12 kişi de ağır yaralandı. Yangına itfaiye ekipleri 31 araç ve 86 personelle müdahale ediyor.

12 katlı binada çıkan yangında 3 kişi ağır yaralandı16 katlı binanın altında bulunan gece kulübünde yangın: 4 kişi öldü 12 kişi ağır yaralandı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.