Dehşet Olay! Kaplan, Kafesine Giren Adamı Diri Diri Yedi

Dehşet Olay! Kaplan, Kafesine Giren Adamı Diri Diri Yedi

Bir hayvanat bahçesinde Kaplanın kafesine giren ziyaretçi canlı canlı yem oldu. Yapılan araştırmalar sonucu ziyaretçinin çalıların arasına saklanarak Kaplanın kafesine girdiği belirlendi.

Pakistan'da bir hayvanat bahçesindeki kaplan kafesine giren ziyaretçi, kaplan tarafından saldırıya uğrayarak öldü. Ziyaretçinin, görevlileri atlatmak için çalıların arasına saklanarak kaplan kafesine girdiği belirlenirken yapılan otopsi, adamın kaplan tarafından saatler öncesinde yenildiğini gösterdi.

Pakistan'da bir hayvanat bahçesinde kaplan, kafesine giren ziyaretçiyi yedi.

Saatler sonra kaplanın ağzında bir insan ayakkabısı gören görevliler, kafesin içinde yaptıkları aramada adamın cesedinin yarısını kafeste buldu.

Yapılan incelemede ziyaretçinin görevlilerin kendisini görmemesi için çalıların arasına saklanarak kaplanın kafesine atladığı tespit edildi. Ceset üzerinde yapılan incelemede kaplanın adamı saatler öncesinde yediği tespit edildi.

Yaban hayatı departmanından kıdemli bir yetkili olan Usman Bukhari, AFP'ye verdiği demeçte, "Otopsi raporu yayınlanmadı, ancak kafesten toplanan kanıtlar onun kaplanlar tarafından saldırıya uğradığında hayatta olduğuna işaret ediyor" dedi.

Kimliği tespit edilemeyen adamın cesedine henüz kimse sahip çıkmadı.

Üst düzey yerel hükümet yetkilisi Zaheer Anwar, tüm hayvanat bahçesi görevlilerinin ifadesinin alındığını söyledi.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.