DEM Parti’den İhraç Edilen Kayır’dan Ak Partili Belediye’ye Ziyaret

DEM Parti’den İhraç Edilen Kayır’dan Ak Partili Belediye’ye Ziyaret
19 Aralık 2024’te DEM Parti Demokratik Yönetimler Kurulu tarafından partiden ihraç edilen, Belediye Başkanı Türkan Kayır ve Yardımcısı Ekrem Şimşek Ak Partili Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı ziyaret etti.

19 Aralık 2024’te DEM Parti Demokratik Yönetimler Kurulu tarafından partiden ihraç edilen ve bağımsız olarak İdil Belediye Başkanlığı yapan Türkan Kayır, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı ziyaret etti. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İdil Belediye Başkanı Türkan Kayır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Şimşek ile fikir alışverişinde bulundu.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “İdil Belediye Başkanı Türkan Kayır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Şimşek’i belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkana ve Başkan Yardımcısına teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

gwhsnxtxiaa46li.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.