DENİZ BALIK EVİ HİZMETE AÇILDI

DENİZ BALIK EVİ HİZMETE AÇILDI

Şırnaklı genç ortaklar Deniz Balık ve Yusuf Ete tarafından kurulan Deniz Balık Evi’nin açılışı Şırnak Valisi Ali Pehlivan ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka’nın katılımı ile açılışı gerçekleşti.

Yeni Mahalle Emniyet Müdürlüğü karşısında açılan Deniz Balık Evi’nin açılışına Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, TSO Başkanı Osman Geliş, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, iş Adamı Yusuf Som ve vatandaşlar katıldı.

        Her türlü çiğ, Pişmiş balık çeşidinin bulunduğu Deniz Balık Evi’nin açılışını gerçekleştiren Vali Ali Hamza Pehlivan; “Deniz Balık Evi Hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlı Bereketli kazançlar nasip eylesin. Burada çalışacak olan herkese de hayırlı işler diliyorum. İlimize de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ne Mutlu ki her gün yeni iyeni işletmeler açılıyor, bu şehrimizin gelişiminin bir yansımasıdır. İnşallah artarak devam edecektir. Resmi anlamda kurum ve kuruluşlar özel anlamda sizin gibi girişimcilerin adımları ile inşallah ilimiz çok daha iyi noktalara gelecektir” dedi.

        Açılış sonrası katılımcılara balık ikramında bulunuldu.(

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.