Dereye Kömür Külü Döktüler! Belediye İnceleme Başlattı

Dereye Kömür Külü Döktüler! Belediye İnceleme Başlattı

Şırnak’ın Uludere İlçesinde Belediye personellerinin traktör ile dereye çöp kömür külü dökmeleri cep telefonu ile görüntülendi. Belediye personeller hakkında inceleme başlattı.

Şırnak’ın Uludere İlçesi Yeşilyuva Mahallesi’nde bugün Uludere Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler traktör ile mahalleden topladıkları kömür küllerini ilçe merkezinden geçen dereye döktüler. O anlar çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntüler vatandaşlar tarafından tepki toplarken, Uludere Belediyesi personeller hakkında inceleme başlattığını açıkladı.

Konu ile ilgili görüştüğümüz belediye yetkilileri, traktörün lastiğinin patladığını, çöp alanının uzak olmasından kaynaklı personellerin bir defaya mahsus çöpü o alana döktüklerini belirttiler. Ayrıca bu işlemi yapan personeller hakkında da idari inceleme başlattıklarını ifade ettiler.

Şırnak’ın Uludere ilçesi ortasından geçen dereye aynı zamanda vatandaşların da çöplerini döktükleri, bahar aylarının gelmesi ile birlikte Uludere Belediyesi tarafından her sene dere temizleme çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

a.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum