Diyarbakır Valiliği Açıkladı: Polise Çarpan Araç Kaçtı

Diyarbakır Valiliği Açıkladı: Polise Çarpan Araç Kaçtı

Diyarbakır Valiliği, Merkez Kayapınar İlçesinde bir aracın akşam saatlerinde motosikletli Yunus Polislerine çarptığını be kaçtığını duyurdu. Gözaltına alınan çocuğun darp edildiği ile ilgili iddiaların soruşturulduğunu açıkladı.

Olay akşam saatlerinde Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi Fırat Bulvarında meydana geldi. Bir araç, akşam saatlerinde motosikletli yunus polislerine çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Olaydan sonra kaçan aracı takibe alan polis ekipleri 1 kişiyi gözaltına aldı. Bir kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Diyarbakır Valiliği, gözaltına alınan çocuklardan birinin darp edildiği yönündeki iddialara ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada; “20.03.2024 günü Kayapınar Fırat Bulvarında bir araç, Motosikletli Yunus personeline çarparak kaçmıştır. Olaya karışan araç sürücüsü ve bir şahıs yakalanmış, bir şahıs da aranmaktadır. Yunus personeli BTM ile giderilebilir şekilde yaralanmış ve taburcu olmuştur. Ehliyetsiz yaşı küçük şahıslardan 2007 doğumlu R.M. de kazadan mütevellit herhangi bir yaralanma sözkonusu değildir. 2007 doğumlu E.E'nin baş kısmında basit tıbbi müdahele ile giderilebilir, birkaç kesi ve yüzeysel çizik şeklinde rapor verilmiş ve taburcu olmustur. Kaza sonrasında olay yerinden kaçan E.E, yakalama ve Çocuk şubeye getirilme esnasında polisler tarafından darp edildiğini iddia etmekte olup, konu hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.