Evde Eğitim Hizmetleri Kapsamında Özel Eğitim Gerektiren Çocuklara Ziyaret

Evde Eğitim Hizmetleri Kapsamında Özel Eğitim Gerektiren Çocuklara Ziyaret

Şırnak’ın Cizre İlçesinde sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen çocuklar evde eğitim hizmetinden yararlanmaya devam ediyor.

Şırnak’ın Cizre İlçesinde sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen çocuklar evde eğitim hizmetinden yararlanmaya devam ediyor. Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mevlüt Gayirinal, hedeflerinin çocukların hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu söyledi.

3.jpg

Sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen çocuklar, evde eğitim hizmetinden yararlanmaya devam ediyor. Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mevlüt Gayirinal, “Evde Eğitim Hizmetleri” kapsamında evde eğitim gören öğrencileri ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Evde eğitim hizmeti, sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen çocukların eğitim haklarını korumak ve onlara kaliteli bir eğitim sunmak için tasarlanmıştır. Şube Müdürü Mevlüt Gayirinal, bu hizmetten yararlanan çocukları ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek onlara destek oluyor. Müdür Gayirinal, evde eğitim hizmetinin yanı sıra, özel eğitim gerektiren çocuklara kaynaştırma, bütünleştirme ve özel eğitim okulları gibi diğer eğitim olanaklarından da bahsetti. Müdür Gayirinal, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için bu hizmetleri sunduklarını ve özel eğitim gerektiren çocukların yaşamlarını kolaylaştıran ve onlara ilham kaynağı olan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.