FATİH SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ‘BİR BAŞKADIR ATASÖZÜ’ PROJESİNE KATILDI

FATİH SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ‘BİR BAŞKADIR ATASÖZÜ’ PROJESİNE KATILDI

Türkiye, Azerbaycan, Hırvatistan, Arnavutluk'tan 13 okulun katıldığı "Bir Başkadır Atasözü" isimli projenin ortaklarından Şırnak’ı temsilen Şırnak Fatih Sosyal Bilimler Lisesi'ni katıldı.

"Bir Başkadır Atasözü" isimli E-Twinning Projesiyle hayatın her alanında atasözlerinin varlığını yaygınlaştırmayı, sözlü kültürel değerleri geleceğe taşımayı hedefleniyor.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener yaptığı açıklamada; ‘’Bu proje ahlaki ve sosyal değerlerimizin önemini atasözleri ile bütünleştirerek hem şehrimizin kültürünün tanıtılmasına katkı sağlamakta hem de öğrencilerimizin sosyal sorumluluk sahibi olmasına imkan sunarak kendilerini geliştirmelerine fırsat oluşturmaktadır. Proje kapsamında öğrenciler çevre temizliğinden, küresel ısınmaya, okumanın öneminden, insan haklarına kadar her türden konuyu afişler ve çeşitli etkinlikler hazırlayarak yaygınlaştırma ve farkındalık oluşturma açısından çalışmaktadırlar. Böylesine önemli bir projede yer alan Şırnak Fatih Sosyal ve Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencilerine emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.