Fox Tv’nin adı neden Now Tv oldu? Fox Tv kapanıyor mu?

Rtürk üyesi İlhan Taşçı Fox Tv’nin adını değiştirerek Now Tv yaptığını açıkladı. Peki Fox Tv adını neden değiştiriyor? Fox Tv kapanıyor mu? Now Tv frekansı nedir?

Geçtiğimiz ay gündeme gelen Fox Tv’nin isim değiştirme konusu nihayet netlik kazandı. Fox Tv’nin yeni adı Now Tv oldu. Fox Tv kapanıyor mu? Now Tv frekansı nedir? Now Tv yayın akışı, Fox Tv adını neden değiştirdi, Now Tv logosu

foxnow.jpg

FOX TV ADINI NEDEN NOW TV OLARAK DEĞİŞTİRİYOR?

Hollywood’un dev şirketlerinden biri olan Disney, 2019 yılında Fox’un film,TV ve eğlence varlıkları satın alımıştı. Disney Fox’un isim hakkını da kısa bir süre için almıştı. Bu yüzden Fox TV isim değişikliğine gidiyor. Kısa süreliğine alınan isim hakkı süresi doluyor. FOX Tv kapanmayacak sadece isim hakkı dolması nedeniyle isim değişikliği olarak Now Tv yaptı.

nowtv.jpg

FOX TV YENİ ADI NOW TV OLACAK

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (Rtürk) üyesi İlhan Taşçı, “Fox TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı.” açıklaması ile resmiyet kazandı. Now Tv tanıtım için ilk fragmanı da yayınlarken kanalın ekran yüzleri ve dizi oyuncuları Now Tv’nin tanıtımı için fotoğraf ve video çekimlerinde bir araya geliyor. Fox Tv’nin Now Tv’ye geçişi şubat ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.