Galatasaray Taraftarına Kötü Haber: Mauro Icardi Haftalarca Maça Çıkmayacak

Galatasaray Taraftarına Kötü Haber: Mauro Icardi Haftalarca Maça Çıkmayacak

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray Fenerbahçe takımları arasında oynanan maçta yüzünden sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Mauro Icardi'den kötü haber. İddialara göre 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak.

Galatasaray, Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin son durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli futbolcunun bir süre takımdan ayrı kalacağını duyurdu.

"BİR SÜRE OYNAMAMASINA KARAR VERİLMİŞTİR"
Resmi siteden yapılan açıklamada; " Trendyol Süper Lig'in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi'nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir" ifadeleri kullanıldı.

GÖZÜNDEKİ MORLUK POLEMİK KONUSU OLMUŞTU
Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrası gözünde morluk oluşan Icardi'nin fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşmış, Fenerbahçe de ezeli rakibine cevap vermişti.

İşte kulüpten yapılan o açıklama;

icardi.png Yapılan Paylaşım

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.