Galatasaray - Çaykur Rizespor'un Maç Günü ve Saati Değişti

Galatasaray - Çaykur Rizespor'un Maç Günü ve Saati Değişti

Türkiye Futbol Deferasyonu (TFF) 29 hafta da oynanacak olan Galatasaray ve Çaykur Rizespor'un maç gününün değiştiğini açıkladı.

Türkiye Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının tarihi beklenmedik bir şekilde değiştirildi. Sarı-kırmızılı takımın UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesi üzerine, maçın tarihi 10 Mart Pazar gününden 8 Mart Cuma gününe çekildi.

Aynı zamanda, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'de planlanan İstanbulspor-Kasımpaşa maçının da programı, 10 Mart Pazar günü saat 16.00'da oynanacak şekilde değiştirildi. Bu değişiklikler, UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu sonuçlarına bağlı olarak alındı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan resmi açıklamada, değişikliklerin sebebi UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu sonuçları olduğu belirtildi. Daha önce 10 Mart Pazar günü saat 16.00'da oynanacağı duyurulan Galatasaray-Çaykur Rizespor müsabakasının tarihi 8 Mart Cuma günü saat 20.00'ye alınırken, İstanbulspor-Kasımpaşa maçının tarihi ise 10 Mart Pazar günü saat 16.00'ya çekildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.