Galatasaray ve Fenerbahçe Maçının Hangi Kanalda Ücretsiz Yayınlanacağı Belli Oldu!

Galatasaray ve Fenerbahçe Maçının Hangi Kanalda Ücretsiz Yayınlanacağı Belli Oldu!

Galatasaray ve Fenerbahçe takımı arasında oynanacak olan süper kupa final maçının hangi kanalda ücretsiz yayınlanacağı vatandaşların merak konusu oldu. Galatasaray - Fenerbahçe Maçı ne zaman? GS-FB Süper Kupa Final Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa heyecanla bekleniyor. Futbol severler maçın hangi kanalda yayınlanacağını merakla araştırırken sonunda detaylar belli oldu. Şifresiz yayın aramaya gerek kalmayacak çünkü herkes dev derbiyi o kanaldan izleyebilecek…

Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa mücadelesi için 29 Aralık Cuma akşamı karşılaşmaya çıkacak. Geçtiğimiz günlerde Ülker stadyumunda karşı karşıya gelen 2 ezeli rakip sahadan golsüz ayrılmıştı. Hem takımları hem de taraftarları memnun etmeyen bu durum sonrasında her 2 takımda çalışmalarına hız verdi. Yarın oynanacak Süper Kupa için heyecan doruktayken maçın yayınlanacağı kanal belli oldu.

O KANALDAN NAKLEN YAYINLANACAK

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da 2 ezeli rakip yarın akşam sahaya çıkacak. Uzun süredir beklenen bu karşılaşma 20:45’de başlayacak. Maç sonucunda 2023 Turkcell Süper Kupa sahibini bulacak. Haberler.com'da yer alan habere göre, heyecanla beklenen dev derbi ATV ekranlarında naklen yayınlanacak.

SON 10 MAÇTIR ÜSTÜNLÜK SAĞLIYOR

Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılı takım Fenerbahçe ile yaptığı son 10 maçta üstünlük sağladı. Öte yandan 2 takım arasındaki Süper Lig müsabakalarında Galatasaray 4, Fenerbahçe ise 2 galibiyet elde etti. 4 derbi ise eşitlikle sonuçlandı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.