Gençlik Spor Bakanlığı Şırnak Dahil 81 İlde 1453 Personel Alımı Yapacak!

Gençlik Spor Bakanlığı Şırnak Dahil 81 İlde 1453 Personel Alımı Yapacak!

Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bakanlığa bağlı yurtlarda istihdam edilmek üzere 1453 personel alımı yapacağını belirtti. Bu alımlar Şırnak dahil 81 ilden başvuru alabilecek. İşte 1453 personel alımının detayları...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik Spor Bakanlığı'na bağlı yurtlarda istihdam edilmek üzere 81 ilde 1453 Yurt Yönetim Personeli alacağını açıkladı. Bakan Aşkın Bak, Adayların başvurularını e devlet üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebileceklerini belirtti. İşte Şırnak Dahil 81 ilde alınacak 1453 personel alımı açıklaması ve detayları...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, verdiği müjde de şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında istihdam edeceğimiz 1453 Yurt Yönetim Personeli için alım sürecimiz başlıyor. Detaylar en kısa sürede Resmi Gazete'de ve gsb.gov.tr sayfamızda yayımlanacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

BAŞVURU TARİHLERİ

Adaylar başvurularını, 06 Ekim 2023 (00.00) – 10 Ekim 2023 (17.00) tarihlerinde e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr)
adresi üzerinden elektronik ortamda yapacaktır.
Adaylar III- BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER başlığında belirtilen belgelerini başvuru sisteminde belirtilen yerlere istenilen formatta yükleyecektir.

Kariyer Kapısı adresi üzerinden yapılmayan, posta yolu veya şahsen müracaat şeklinde yapılan ve bu duyuruda belirtilen esaslara uygun olmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylar, başvuru işleminin hatasız, eksiksiz ve duyuruda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından
sorumlu olacaktır

Duyuru Metninin Tamamı İçin Tıklayın

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.