Gençlik Spor Bakanlığı Şırnak'ta 86 Personel Alımı Yapacak! Tıkla Başvur

Gençlik Spor Bakanlığı Şırnak'ta 86 Personel Alımı Yapacak! Tıkla Başvur

Gençlik Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı için başvurular başladı. GSB Şırnak'ta 86 personel alımı yapacak işte detaylar ve başvuru linki.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Şırnak ilimizde istihdam edilmek üzere 26 güvenlik görevlisi, 5 havuz suyu operatörü ve 5 iklimlendirme personeli, 2 psikolog, 23 büro personeli, 25 temizlik personeli olmak üzere toplam 86 personel alımı yapacaktır.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı - 2023 Yılı Şırnak'ta Sözleşmeli Psikolog, Büro Personeli Ve Destek Personeli (temizlik) Alımı

Gençlik Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı için başvurular başladı. GSB Şırnak'ta 86 personel alımı yapacak işte detaylar ve başvuru linki

2023 GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

Adaylar başvurularını, alımların Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda yapabilecek.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Bakanlıktan başvurulara ilişkin yapılan bilgilendirmeye göre de büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) için 28 Ağustos- 1 Eylül 2023 tarihlerinde; koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (bakım-onarım) için ise başvurular 28 Ağustos- 6 Eylül 2023 tarihlerinde yapılabilecek.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

GSB personel alımı başvuruları e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden gerçekleşecek.

Başvurmak İçin Tıkla

GSB 2023 personel alımı kadro dağılımı ve başvuru şartları

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.