Hakim Ziyech, Galatasaray'da İşte Detaylar!

Hakim Ziyech, Galatasaray'da İşte Detaylar!

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, gece saatlerinde sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul’a gelen Hakim Ziyech’i satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi.

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, gece saatlerinde sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul’a gelen Hakim Ziyech’i satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir"

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.