“HAYALLERİN ENGELİ OLMAZ”

“HAYALLERİN ENGELİ OLMAZ”

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi tarafından “Hayallerin Engeli Olmaz Projesi” başlatıldı.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP-2023 “Hayallerin Engeli Olmaz” projesi kapsamında Şırnak Halk Eğitim Merkezinde 12-17 yaş arasından bulunan engelli bireylere yönelik proje başlatıldı.

Proje kapsamında 12-17 yaş arası 20 engelli bireyin yetenek ve ilgi alanları göz önünde bulundurularak Halk Eğitim Merkezi’nde Yöresel Bez Dokuma ve El Sanatları Kursu, (Keçeden ürün yapımı, makrome, tığ örgü) gibi kursları verilmeye başlandı.

Engelli bireylerin birliktelik ruhu aşılamak, öz güven kazanmalarına katkı sağlamak, hayata bakış açılarını değiştirerek sosyalleşip hayattan kopmamalarını temin etmek ve belirlenen bir alanda meslek halinde kendi emekleri ile gelir elde edebilmelerine katkıda bulunmak amacıyla Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan “Hayallerin Engeli Olmaz” projesine Şırnak Halk Eğitim Merkezi de destek vererek 12-17 yaş arasında bulunan 20 engelli bireye kurs eğitimleri verilmeye başlandı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.