HAYAT BOYU ÖĞRENME KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI

HAYAT BOYU ÖĞRENME KOMİSYON TOPLANTISI YAPILDI

Vali Ali Hamza Pehlivan Başkanlığında İl Hayat Boyu Öğrenme Komisyon Toplantısı Yapıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Komisyon Toplantısına Belediye Başkan V. Sami Geliş, Şırnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Erkan, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu ve komisyon üyeleri katılıdı Açılış konuşmasını yapan Vali Ali Hamza Pehlivan, ilimizde geçtiğimiz dönemde sürdürülen ve yapılması planlanan yaygın eğitim faaliyetleri, kurumlar arası işbirliğinin önemi, Halk Eğitim Merkezlerinin durumları, salgın döneminde alınması gereken tedbirler gibi konulara değinerek Hayat Boyu Öğrenme kapsamında yapılan tüm faaliyetlerde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Halk Eğitim Merkezleri, kurs merkezleri, uzman ve usta öğretici görevlendirmeleri, aile eğitimleri, meslek edindirme kursları, geçtiğimiz dönemde açılmış olan kurslar, yeni dönem için açılmış ve açılması planlanan kurslar, işbirliği yapılmış ve yapılacak olan kurum ve kuruluşlar gibi konuların yer aldığı bilgilendirme sunusunu yaptı. İlimizde ihtiyaç duyulan kurslar ve istihdamı artırıcı faaliyetlere değinen İl Milli Eğitim Müdiresi, sürdürülen çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Bilgilendirme sunusunun ardından Vali komisyon üyelerine söz hakkı vererek açılabilecek kurslar ve sunulabilecek eğitimler için kendilerinin öneri ve taleplerini aldı. Katılım ve katkıları için komisyon üyelerine teşekkür edilerek iyi dileklerle toplantı sonlandırıldı.(

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.