İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın Şırnak Temasları

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın Şırnak Temasları

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Bakan Yardımcısı, İdil, Cizre, Kasrik, Kumçatı, Uludere ve Şırnak’ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere sabah saatlerinde Şırnak’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ı Şeraffettin Elçi Havalimanında Şırnak Valisi Cevdet Atay, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ve partililer karşıladı.

Ardında Bakan Yardımcısı Aktaş ile Milletvekili Tatar, İdil İlçesi Karalar belediyesini ziyaret ettiler. Burada Belediye Başkanı Halef İnan ve vatandaşlar ile görüşen Bakan Yardımcısı Aktaş, Cizre’ye geçti.

CİZRE

Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti Cizre Belediye Başkan Adayı Av. Sn. Ömer Yıldız ve beraberindeki heyet ile birlikte Cizre’de çarşı ve esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlarla sohbet etti. Cizre temaslarının ardından Kasrik’e geçen Bakan Yardımcısı Aktaş Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

cizre.jpg

KASRİK

Kasrik Belde Belediye Başkanlığını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Aktaş, belde sakinleri ile hasret giderdi, değerlendirmelerde bulundu. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş; “Geleceğimizin teminatı olan kıymetli yavrularımızın gözlerindeki ışığa bir kere daha şahitlik ettik. Nazik karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Belde Belediye Başkanımız ve aynı zamanda AK Parti Belde Belediye Başkan adayımız Mehmet Şanlı’ya teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

kasrik.jpg

ŞIRNAK/KUMÇATI

Kumçatı Beldesine geçerek Kumçatı Belde Belediye Başkanlığını ziyaret eden Bakan yardımcısı Aktaş, Nazik karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Belde Belediye Başkanı Nimet Demir ’e teşekkür etti. AK Parti Kumçatı Belediye Başkan adayı Cemal Demir’e 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.

kumcati.jpg

ŞIRNAK VALİLİĞİ

Ak Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ile Şırnak Valisi Cevdet Atay’ı ziyaret ederek, Şırnak ve bölge ile ilgili istişarelerde bulundu.

sirnaak.jpg

BAKAN YARDIMCISI AKTAŞ İFTARI ŞENOBA’DA YAPTI

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti Şırnak Eski Milletvekili Rizgin Birlik, ve beraberindeki heyet ile birlikte iftarda, AK Parti Şenoba Belde Belediye Başkan Adayı Çetin Babat’a misafir oldular.

senoba.jpg

ŞIRNAK MERKEZ AFET KONUTLARI

Şırnak Merkez Bahçelievler Mahallesi Afet Konutlarında mahalle toplantısına katılan Bakan Yardımcısı Aktaş, vatandaşlarla hasbihal edip Şırnaklıların ihtiyaçları ve taleplerini dinledi. Bakan Yardımcısı Aktaş; “Son 5 yılda Şırnak’ımıza büyük eserler kazandırarak hizmetlerde bulunan Şırnak Belediye Başkanımız ve 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde tekrar aday gösterilen AK Parti Belediye Başkan Adayımız Mehmet Yarka’ya canı gönülden teşekkür ediyorum ve yaklaşan seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

afet-konutlati.jpg

SON ZİYARET GENÇLERE

Şırnak Cumhuriyet Meydanı Gençlik Buluşmasına AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, AK Parti Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile birlikte katılan Bakan Yardımcısı Aktaş, ; “Gençlerimizin coşkusu ve heyecanı geleceğe ümitle bakmamıza vesile oluyor. Türkiye Yüzyılı’nda büyük görevler ve sorumluluklar üstlenecek olan gençlerimize güveniyoruz” dedi.

genclilk-bulusmasi.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.