İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI MEHMET ERSOY ŞIRNAK’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI MEHMET ERSOY ŞIRNAK’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin İle Birlikte Şırnak’ta Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Şırnak İlimizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

23. Piyade Tümen Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ersoy ve Orgeneral Çetin, karşılama törenlerinden sonra bir toplantı düzenleyerek kararlılıkla devam eden terörle mücadele, emniyet ve asayiş konuları başta olmak üzere Komutanlıkların yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgiler aldı, değerlendirmelerde bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’e İlimiz ziyaretlerinde; Vali Vekili Fatih İzmir, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, 23. Piyade Tümen Komutan V. Tuğgeneral Engin Candaş, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur ve İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.