İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Eğitime Destek Platformu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati başkanlığında video konferans yöntemiyle yapıldı.

Şırnak Eğitime Destek Platformu tarafından organize edilen il koordinasyon kurulu toplantısı Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati başkanlığında Vali Ali Hamza Pehlivan ve İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitim çağındaki çocuk ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip bir şekilde yetişmelerini sağlamak ve altyapı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, gençlik ve eğitim alanlarında faaliyet gösteren kurumlar, sivil toplum kuruluşları ile diğer kurumlar arasında ortak koordinasyon ve işbirliği sağlanması ve ortak akıl doğrultusunda neler yapılabileceği konusunda istişarede bulunuldu.

Ayrıca; İmam Hatip okullarının mevcut durumu değerlendirilmesi, İmam Hatip Okullarına dönük yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar, uygulanan projeler hakkında fikri alışverişinde bulunulduktan sonra son yıllardaki İmam Hatip okullarındaki imkânların artması ve halkın teveccühünün kazanmasının memnuniyet verici olduğu ve okulların akademik ve mesleki anlamda daha iyi bir noktada olduğu yerel ve ulusal projelerdeki başarısı değerlendirildi.

Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Güneş, Eğitime Destek Platformu İl Yönetimi Üyesi Doç. Dr. Fevzi Rençber ve yetkililer katıldı.

Eğitime Destek Platformu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, katılımcıların fikir ve görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.