İl Merkezine Bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İl Merkezine Bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

          Vali Ali Hamza Pehlivan, İl Merkezine bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Pandemi Süreci ve Aşılama Programı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

          Muhtarların tespit ve taleplerini dile getirdiği toplantıda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün kamu hizmet alanlarında yatırımların, çalışma ve faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Vali Pehlivan, pandemi döneminde de tedbir kurallarına uygun şekilde Muhtar toplantılarını sürdürdüklerini, Muhtarlar ile mütemadiyen bir araya gelip istişarelerde bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

          Pandemi ile mücadele kapsamında Şırnak genelinde aşılama çalışmaları ile takip, denetim ve vatandaşların bilinçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Vali Pehlivan, bu süreçte Muhtarlarımıza da önemli görevler düştüğünü belirtti, aşılama çalışmalarını birebir yakından takip etmelerini istedi, pandemi sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi.

          İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük de, İl genelindeki vaka durumu, koronavirüse karşı alınan tedbirler ve aşılama çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

          Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Faruk Doğru, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, Şırnak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Çağdaş Küçükerdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Salih Ertaş, sağlık ekipleri, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.