İL MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ ŞENER OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ ŞENER OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener Fatih İlk-Ortaokulunu Ziyaret Etti.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener İl Milli Eğitim Şube Müdürü Selman Çifçi eşlik etti. Kendisini karşılayan okul yönetimi ve öğretmenlerle hasbihal eden İl Milli Eğitim Müdiresi, salgın sürecinde uyulması gereken tedbirleri bir kez daha hatırlatarak kendilerinden öneri ve taleplerini aldı. Okul yönetimi ile birlikte okul binası gezilerek tetkik ve değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, geçen dönem İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevini yürütmüş olan Fatih İlk-Ortaokulu Müdürü Halil Yürük'e, özverili çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilere başarı ve sağlık dolu bir dönem dileyerek iyi temenniler ile ziyareti sonlandırdı.

İl Milli Eğitim Müdiremiz Sayın Nazan Şener, Kızılsu Şehit Hacı Dursun İmam Hatip Ortaokulunu Ziyaret Etti Ziyarette kendisine İl Milli  Eğitim Şube Müdürü Selman Çifçi  eşlik etti. Kendisini karşılayan okul yönetimi ve öğretmenler ile okul binasını gezerek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdiresi, yüz yüze eğitime devam eden  öğrencilerimizle hasbihal ederek salgın sürecinde alınması gereken tedbirleri bir kez daha hatırlattı ve öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Okulda öğrenciler için kurulan EBA Destek Noktası ve kütüphane gezilerek tetkik ve incelemelerde bulunuldu. Öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdiresi, içinde bulunduğumuz zorlu salgın sürecinde emeklerinden dolayı öğretmenlere teşekkür ederek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Kızılsu Şehit Abdulvahap Üstüner İlkokulunu Ziyaret Etti İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, okuldaki eğitim-öğretim dönemi ve hazırlıkları konusunda gerekli inceleme ve değerlendirmelerde bulunarak okulun genel durumu hakkında bilgi edindi ve öğrencilerin derslerine konuk oldu. Öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdiresi, uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimin birlikte sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, yeni eğitim-öğretim yılında öğretmen, yönetici ve öğrencilere başarılar dileyerek iyi dileklerle ziyareti sonlandırdı.

İl Milli Eğitim Müdiremiz Sayın Nazan Şener, İdil Gedik İlkokulunu Ziyaret Etti

Ziyarette kendisine, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Öğmen, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Zeyrek ve İdil İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, okulun bahçesini ve sınıfları gezerek tespit ve değerlendirmelerde bulundu.

Öğrencilerle hasbihal edilerek talepleri alındı. Okula bilgisayar ve yazıcı desteği yapan İl Milli Eğitim Müdiresi, Okul Müdüründen eksik ve hasar tespiti bilgisi aldı. Okulu ve öğrencileri için büyük emek veren Okul Müdürüne teşekkür etti.(

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.