İL MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ ŞENER, SİLOPİ’YE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ ŞENER, SİLOPİ’YE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Silopi ilçesinde bulunan birçok okulu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdiresi Şener ziyareti kapsamında Silopi Çiftlik İlkokulu ve Çiftlik Ortaokulu, Silopi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Atölyeleri, Silopi Halk Eğitim Merkezi, Silopi Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu gezdi.

Öğretmenler ile yapılan toplantıda; uzaktan eğitim süreci değerlendirildi ve bu süreçteki sorunlar ve alınması gereken önlemler hakkında fikir alışverişi yapıldı, öğrenci-öğretmen-veli işbirliğinin öneminden bahsedildi, okul müdürü ve öğretmenlerden yapılan örnek çalışmalar hakkında bilgi alındı. Okuldaki Fen laboratuvarı ve branş sınıfları gezilerek yapılan çalışmalar yerinde incelendi. Yönetici ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür edilerek ziyaret sonlandırıldı.

Silopi Halk Eğitim Merkezi’nde sene başında açılmış olan kurslar incelendi. Yapılmış olan çalışmalar hakkında bilgi edinildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bilen ayrıca gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Kurslar hakkında gerekli tetkik ve incelemelerde bulunularak pandemi döneminde sürecin daha sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için fikir alışverişi yapıldı.

Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyelerini gezen Nazan Şener, atölyenin fiziki durumu, mobilya bölümünde yapılan çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu. Okul yönetimi yapılan çalışmaları ve alımı yapılan malzemeleri tanıttı.

Ziyareti sırasında Nazan Şener’e İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Öğmen, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kayran eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.