İL PANDEMİ KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İL PANDEMİ KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl Pandemi Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda genel koronavirüs ile mücadele sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Pehlivan, herkesin çok daha fazla duyarlı ve dikkatli bir şekilde kurallara, kısıtlamalara uyması gerektiğini belirterek görevli ekiplerin denetimlerini sıklaştırıp etkinleştirmesi talimatı verdi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından koronavirüsle mücadelede devam eden çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirildi. 30.11.2020 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni önlem ve kısıtlama kararlarına istinaden yayınlanan İçişleri Bakanlığı Genelgeleri ve bu doğrultuda alınan İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararlarına binaen hayata geçirilecek tedbirler ve yürütülecek çalışmalar hususunda değerlendirme ve bilgi alışverişlerinde bulunuldu, muhtelif kararlar alındı.

Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Faruk Doğru, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yılmaz Demirelli ve İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük katıldı. Ayrıca Belediye Başkan V. Bahar Cavlak, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Kaymakamlar, kurum müdürleri ve meslek odaları temsilcileri de video konferans sistemi üzerinden toplantıya iştirak etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.