İşsizlere Müjde! 18 Kurum Binlerce Personel Alıyor, İşte Detaylar

İşsizlere Müjde! 18 Kurum Binlerce Personel Alıyor, İşte Detaylar

Kamu kurumları tarafından yapılan binlerce memur alımı için son dakika güncellemeleri ve başvuru detayları burada!

Türkiye'de kamu kurumlarının düzenlediği memur alımları, iş arayanlar için önemli fırsatlar sunmaktadır. Her yıl binlerce kişi, çeşitli pozisyonlarda kamu kurumlarında istihdam edilmek üzere yapılan bu alımlara başvuruda bulunmaktadır. Son günlerde yapılan duyurularla birlikte, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, EPDK, Türk Patent ve Marka Kurumu gibi önemli kurumlar da personel alımları için başvuruları açıklamıştır. Bu yazımızda, söz konusu alımlarla ilgili detayları ve başvuru süreçlerini inceleyeceğiz.

Başvurular, adayların http://sinav.gib.gov.tr adresindeki "Online Sınav Sistemi"ne kayıt olarak, sistemde yer alan sınav başvuru formunu elektronik ortamda doldurmaları suretiyle yapılacak.

Ayrıca bazı kurumların başvuruları ise Kariyer Kapısı(https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda alınacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı: 1271 Gelir Uzman Yardımcısı Alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınavla 1271 Gelir Uzman Yardımcısı alacak. Başvurular 15 Nisan 2024 Pazartesi günü başlayıp, 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 17.00'da sona erecek. Giriş sınavının yazılı bölümü 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara'da yapılacak. Başvurular, adayların Online Sınav Sistemi üzerinden elektronik ortamda doldurmaları suretiyle yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı: 7 Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcısı Alımı

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı merkez teşkilatında toplam 7 Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcısı alacak. Başvurular 11 Mart 2024 - 25 Mart 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden elektronik ortamda alınacak. Giriş Sınavı yazılı olarak 21 Nisan 2024 Saat 10:00'da Ankara'da yapılacak.

EPDK: 25 Enerji Uzman Yardımcısı Alımı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 25 adet Enerji Uzman Yardımcısı unvanında memur alımı yapacak. Giriş sınavı; yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak yapılacak. Başvurular 15 Mart 2024 Cuma günü saat 08.00'de başlayıp, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 23.59'da sona erecek. Sınavda ÖSYM tarafından 2022 veya 2023 yıllarında yapılan KPSS puanları esas alınacak.

Türk Patent ve Marka Kurumu: 30 Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı Alımı

Türk Patent ve Marka Kurumu, 30 adet Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı kadrosuna personel alımı yapacak. Başvurular 26 Şubat 2024 tarihinde başlayıp, 22 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilecekler.

Türkiye Ulusal Ajansı: 96 Sözleşmeli Personel Alımı

Dışişleri Bakanlığına bağlı Avrupa Birliği Başkanlığının ilgili kuruluşu Türkiye Ulusal Ajansı çeşitli unvanlarda 96 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 18 Mart 2024 tarihinde başlayıp, 15 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü: 3 Personel Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 3 personel alımı yapacak. Söz konusu personeller daimi işçi statüsünde alınacak. İlana başvurular, 1 Nisan'a kadar Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak.

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu: 25 Sözleşmeli Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, çeşitli pozisyonlar için 25 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 18 Mart 2024 tarihinde başlayıp, 1 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi: 5 Personel Alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi, 6 – 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında 1 Uzman Personel ve 2 Destek Personeli pozisyonu için Giriş Sınavı; 1 Uzman Personel pozisyonu için ise Seçme Sınavı yapacak. Başvurular en geç 18 Nisan 2024 günü sonuna kadar isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılabilecek.

TÜBİTAK: 4 İş Güvenliği Uzmanı Alımı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı, 4 İş Güvenliği Uzmanı alacak. Başvurular 22 Mart 2024 tarihinde sona erecek.

TTK: 2 Müfettiş Yardımcısı Alımı

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına, Zonguldak'ta görevlendirilmek üzere, 2 Müfettiş Yardımcısı alacak. Başvurular 15 Nisan 2024 tarihinde başlayıp, 26 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Kastamonu Üniversitesi: 2 Sözleşmeli Personel Alımı

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü, büro personeli unvanında 2 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 19 Mart 2024 tarihinde başlayıp, 2 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi: 5 Sözleşmeli Personel Alımı**

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü, 3 Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) ve 2 Büro Personeli unvanında toplam 5 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 29 Mart 2024 tarihinde sona erecek.

**Eskişehir Teknik Üniversitesi: 8 Sözleşmeli Personel Alımı**

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Büro Personeli ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonları için 8 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 27 Mart 2024 tarihinde sona erecek.

**İstanbul Teknik Üniversitesi: 3 Sözleşmeli Personel Alımı**

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Kıdemli Ağ Uzmanı, Sistem Uzmanı-A, Sistem Uzmanı-B ve Yazılım Uzmanı unvanlarında 4 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 11 Mart 2024 tarihinde başlayıp, 25 Mart 2024 tarihinde sona erecek.

**Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı: 2 Sözleşmeli Personel Alımı**

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Antalya, Burdur ve Isparta illerinin kalkınması ve gelişmesinde vazifelendirilecek seyahat engeli olmayan 2 uzman personel alacak. Başvurular 1 Nisan 2024 tarihinde başlayıp, 19 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

**Dicle Kalkınma Ajansı: 2 Sözleşmeli Personel Alımı**

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde çalıştırılmak üzere 2 uzman personel alacak. Başvurular 25 Mart 2024 tarihinde başlayıp, 15 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

**Bartın Üniversitesi: Sözleşmeli Personel Alımı**

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü, 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olan adaylar arasından sözleşmeli personel alacak. Başvuruların detayları için üniversitenin resmi web sitesine başvurulabilir.

Kamu Kurumlarından Binlerce Memur Alımı! Son Dakika Güncellemesi ve Başvuru Detayları

Kamu kurumları tarafından yapılan binlerce memur alımı için son dakika güncellemeleri ve başvuru detayları burada!

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.