İstanbul’dan Şırnak’a Yardım Eli

İstanbul’dan Şırnak’a Yardım Eli

Şırnak Genç Liderler Derneği aracılığı ile İstanbul’da faaliyet gösteren İyilik Olsun Hareketi Şırnak’ta bulunan 92 öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Şırnak Genç Liderler Derneği, Şırnak’ta maddi durumu olmayan ve yetim olan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için saha çalışması yaptı. Maddi durumu iyi olmayan ve aralarında yetim öğrencilerinde bulunduğu 92 öğrenci tespit edildi. Yapılan saha çalışmasından sonra bir çok yer ile görüşen Şırnak Genç Liderler Derneği’ne İyilik Olsun Hareketi olumlu cevap verdi.

img-3670.jpg

Tespit edilen 92 öğrenciye dağıtılmak üzere çanta, kalem, silgi, boya, defter gibi bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği herşey Genç Liderler Derneği’ne gönderildi. Genç Liderler Derneği yöneticileri de kendilerine ulaştırılan malzemeleri alarak Şırnak Merkez ve köylerde bulunan ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

img-3679.jpg İstanbuldan Sirnak'a yardim eli

İstanbul’dan Şırnak’a uzanan bir gönül köprüsü kurduklarını belirten Genç Liderler Derneği Başkanı Nazlı Altürk; “İyilik olsun hareketi tarafından Şırnak Genç Liderler Derneğimize bağışta bulundular. Şırnak Genç Liderler Derneği olarak ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilerimizden talepleri aldık. Okul ihtiyacı olan, kırtasiye ve çanta taleplerini aldıktan sonra birkaç yer ile görüşmeler yaptık. İstanbul’dan iyilik olsun hareketi bu çağrımıza kulak verdi. Ve yardımda bulunmak istediler. Şırnak merkez ve bağlı köylerdeki 92 çocuğumuza çanta içerisinde kalem, defter, boya yani bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği herşeyi bize gönderdiler. Bizde bugün sahadayız. Onların gönderdikleri emanetleri çocuklara ulaştırıyoruz. İyilik olsun hareketine Şırnak Genç Liderler adına teşekkür ederiz” dedi.

img-3690.jpg İstanbuldan Sirnak'a yardim eli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.