İyi Parti’nin Şırnak Belediye Başkan Adayı İsmet Zeyrek’ten Seçim Vaatleri

İyi Parti’nin Şırnak Belediye Başkan Adayı İsmet Zeyrek’ten Seçim Vaatleri

İyi Parti’nin Şırnak Belediye Başkan Adayı İsmet Zeyrek, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada, belediyeyi ideolojilerin tıkanıklığına bırakmayacağını, halka hizmet ve hakka hizmet anlayışıyla hareket edeceğini söyledi.

İyi Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı İsmet Zeyrek, 1975 yılında Şırnak merkeze bağlı Geçitboyu köyünde doğduğunu, evli ve 4 çocuk babası olduğunu belirtti. Zeyrek, belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerini şöyle sıraladı:

  • Belediyenin asli görevlerini genişleterek, kentin en büyük sorunu olan istihdam alanları yaratmak. Bu amaçla, organize sanayi bölgesinin bir an önce aktifleşmesi için ilgili kurumlarla koordineli çalışmak, iş adamlarıyla işbirliği yaparak genç nüfusa iş imkanı sağlamak.
  • Şehrin tek geçim kaynağı olan kömür madenlerini tekelleşmiş yapıdan kurtarıp, herkesin faydalanacağı hale getirmek. Hem yerelde hem genelde adil bir paylaşım için mücadele etmek.
  • Şehrin ikinci geçim kaynağı olan hayvancılığı geliştirmek. Bu kapsamda, hayvan pazarı kurmak, yöresel ürünleri pazarlamak, besiciliği desteklemek ve hayvan barınakları tesis etmek.
  • Tarımsal faaliyetlere elverişli olan topraklarda seralar kurarak, kendi sebzelerini yetiştirmek. Yurttaşları taptaze sebzeye kavuşturmak.

Zeyrek, seçmenlerden destek isteyerek, “Bu şehir bizim şehrimiz, halk bizim halkımız, gençler bizim gençlerimiz, yarınımıza sahip çıkmak bizim elimizde. Diğer şehirlerin kalkınması o şehirde yaşayan ve kazanan iş insanlarının şehrine sahip çıkmasıyla mümkün olmuştur. Kentimize ve geleceğimize sahip çıkmak hepimizin elinde. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek şehrimize hak ettiğinin en iyisini verme zamanı geldi. Hep birlikte inşallah iyi olacağız. Birlikte iyi olalım diye bir oy da sen ver. Şehrimizi hak ettiği seviyeye ulaştırmak için bir taş ta sen koy.” dedi.

50bff5c4-2562-45e8-af33-ae3e9b46db52.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum