Kaymakam Kuruca, Başverimli İlkokulunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Kuruca, Başverimli İlkokulunda Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, “Büyük Kalplere Minik Dokunuşlar” projesi kapsamında Kızılay Silopi Temsilciliğinin yenileme ve tadilat yaptığı Başverimli İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.

Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca ile Eşi Eda Kuruca, Başverimli Belde Belediye Başkanı Medeni Tatar, Başverimli Jandarma Karakol Komutanı Gökhan Gülseven ile birlikte “Büyük Kalplere Minik Dokunuşlar” projesi kapsamında Kızılay Silopi Temsilciliğinin yenileme ve tadilat yaptığı Başverimli İlkokulunu ziyaret etti.

Kaymakam Kuruca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen, Okul Müdürü Uğur Bayburt, Kızılay Temsilcisi Murat Tatar ile Kızılay Gönüllüleri tarafından karşılandı. Okulda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Kuruca, bu çalışmalarından dolayı Kızılay Temsilcisi Murat Tatar ve Kızılay Gönüllülerine teşekkür etti.

Daha sonra Kaymakam Kuruca, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek kendileriyle bir süre sohbet etti ve iyi bir eğitim-öğretim sezonunu geçirilmesi temennisiyle, öğrenci ve öğretmelere başarı dileklerinde bulundu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.