KAYMAKAM KURUCA İBRAHİM HALİL GÜMRÜK KAPISI YETKİLİLERİYLE TOPLANTI YAPTI

KAYMAKAM KURUCA İBRAHİM HALİL GÜMRÜK KAPISI YETKİLİLERİYLE TOPLANTI YAPTI

Silopi Kaymakamı Habur Mülki İdare Amiri Can Kazım Kuruca Habur Sınır Kapısında yapılan ticarette karşılaşılan sorunlarla ve Irak tarafında biriken araç yoğunluğunun azaltılması amacıyla ilgili İbrahim Halil Gümrük Kapısı yetkilileriyle bir toplantıyaptı

Silopi İlçe Kaymakamı ve Habur Mülki İdare Amiri Can Kazım Kuruca,  Habur Sınır Kapısında yapılan ticarette karşılaşılan sorunlarla ilgili İbrahim Halil Gümrük Kapısı yetkilileriyle bir toplantı yaptı. Toplantıda özellikle Irak tarafında biriken araç yoğunluğunun azaltılması amacıyla Irak’tan Türkiye’ye giriş yapacak araç sayısının günlük 2000 seviyesinde olması için 12.10.2020 tarihinden itibaren karşılıklı olarak çalışmalar yapılması konusunda karar alındı. Toplantıdan sonra İbrahim Halil Gümrük Kapısı yetkilileri, Kaymakamımız tarafından uğurlandı.

Kaymakam, Habur Gümrük Kapısında devam eden inşaat çalışmalarını da yerinde inceleyerek  yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Köprü ile bağlantılı peronların bir an önce bitirilmesi için firma yetkililerine talimat verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.